Årets premiärsläpp

Släppte lille Jäger vid kl.05.00, efter en halvtimme fick han slag men lyckades inte resa haren. Jag kopplade och släppte Zack II strax före kl.07.00 han drog 500 meter rätt upp i ett berg och reste haren efter fem minuter. Haren kom ned för berget och sprang sedan trångt på samma plats som Jäger gått på slag i betestrajen, så det var nog samma hare men han satt långt bort. Det gick hackigt de första 45 minuterna men sedan blev det i större bukter. Jag kopplade på fullt drev efter 75 minuter eftersom det började bli allt för varmt för att vara hälsosamt för hunden. Ett bra förstasläpp för året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: