Mycket nöjd med dagen.

Fjärde gången gillt för lille Jäger! Först klarade han ett rr-prov (rådjursren) på morgonen sedan ett förstapris i unghundsklass på hare. Man kan ju inte vara annat än nöjd med dagen! Vackert väder var det också, -4 grader Celsius och två decimeter snö. Det har varit kallare de senaste dagarna så slagen rann igen lite och det var rätt svårdrivet. Det gick sakta och Jäger var rätt hård för dagen, han klarade lite vägspring men det mesta av drevet gick i skog. Jäger har startat på fyra drevprov denna säsong och har prisdrev på samtliga starter 2, 2, 3 och nu ett föreslaget förstapris. Mycket nöjd med lille Jäger! Det är bara lydnaden som kunde varit bättre. Det får bli våren och sommarens mål att förbättra inkallningen. Problem med Garminhalsbandet idag som slutade fungera efter ett tag, hunden stod stilla på samma fläck men skallindikatorn fungerade. Jag hade tur för haren gick ut på väg och där kunde jag koppla hunden. Innan dess hade han en längre tappt och jag hade inte en aning om var han var någonstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: