På plats i Lomsjö.

Jag och hundarna kom upp sent igår kväll. Lite problem inledningsvis, en rörkoppling i källaren hade gått isär så den läckte vatten. Som tur är har vattnet varit avstängt så inga vattenskador. Dessutom hittade jag en död svala i trappan mellan våningarna. Han hade skitit lite här och var. Nu är vattenläckan lagad och fågelskiten bortskurad. 28 grader ute och solen skiner! Hundarna har ett gott minne och är redan inne i gamla rutiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: