Varmt i Lomsjö

Vacker vy på promenaden
Zack och Jäger

Jag och hundarna har nu varit en vecka i Lomsjö. Trots värmen har vi haft några kortare cykelturer med bad i sjön. Idag blev det promenad i skogen. Under veckan har jag hunnit med en tur till Vilhelmina, loppis i Lomsjö och en fisketur på Saxsjön. Jag har också anmält Jäger till hans första utställning, det blir spännande med en första bedömning. Han växer ju fortfarande så efter denna utställning väntar jag nog med att ställa ut igen till till nästa år.

Loppisfynd

Apropå tavlan så såg jag en ensam Älgko idag, dom är stora här uppe i norr. Hon var så lång i nosen så jag bedömde att det var en ko och inte en kviga. Några kalvar såg jag inte till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: