Det regnar och regnar.

Idag var det Zack som stod på tur att släppas. Jag släppte vid klockan 10 och han fick upp haren vid klockan 11. En stor hare som inledningsvis gick trångt men sedan tog långa fina turer, det regnade i stort sett hela tiden men det gick tydligen bra att driva. Strax efter klockan 2 kopplade jag honom när drevet gick ut på väg och jag stod lämpligt till. Haren hade vänt in igen men jag tyckte det räckte, han hade gjort ca. två och en halv mil i regnet.

En trött och nöjd Zack II.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: