Jäger har testat eventuell provhare.

Minus 4 grader och barfrost idag. Släppte Jäger kl.08.50 och han hade tur idag för han kom på slag kl.09.10, upptaget kom kl.09.23 efter 400 meters slagarbete. Verkar som han kom på slagen där haren hade bestämt att han skulle ta lega, han slapp reda ut hela betestrajen. Haren gick trångt i början och trasslade en massa så inledningsvis var det inget sköndrev men när haren blivit varm gick det som tåget i en timme innan det blev tappt igen. Kopplade Jäger kl. 12.15 på tappt. Var lite rädd att det skulle vara skarpt före men tassarna verkar inte ha tagit skada.

Lite vila efter dagens jakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: