Ingen vidare vittring idag.

Släppte Zack idag och som vanligt när han känner marken for han på långsök passerandes gränserna och in på annans mark. Nåväl utan bössa är det väl inte så farligt. Haren for väg fram och åter och den drevs växelvis tillsammans med Rut en annan Hamilton. Det var egentligen Ruts hare men den sprang rakt i famnen på Zack som körde den en stund och när haren kom åter mot upptaget så tog Rut över igen. Jag kopplade Zack innan han hunnit tillbaka, han fick röra sig lite idag i vart fall. Svårdrivet i snön som är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: