Värnamoprovet dag 1.

Sammanfattningsvis inget höjdardrev precis. Jäger kämpade på under svåra vittringsförhållanden och lyckades skrapa ihop till ett andraprisdrev, så chansen finns ju kvar om han driver full tid i morgon.. Till tröst så verkar de andra startande hundarna också haft problem med dåliga vittringsförhållanden så Jäger gjorde det bra ändå. Någon hyfsad drevrepris blev det men mestadels låg han långt efter haren och fick plocka sig fram. Ett redigt påstick när haren hoppat av och satt sig sig efter vägspring blev det, med synkontakt och ett härligt tjut! Nedan dagens provhare vid ett annat vägspring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: