Återhämtning pågår.

Det är knappt att jag kunnat ta in att lille Jäger tog sin elitetta på Eksjöprovet endast två år och nio månader gammal. Jäger ville ut på ny jakt redan dagen efter Eksjöprovet men undertecknad behöver återhämtning och lite paus med OS på tv. Det är nog bra även för Jäger med någon dags vila. En liten promenad blev det i alla fall idag.

Det sitter fortfarande engagerade medlemmar i smstkl och jobbar med Eksjöprovets efterarbete. Det presteras och har presterats ett gediget arbete med provets genomförande. Provledning, domare, vägvisare och markägare mm, vilket engagemang! Fantastiskt gensvar har vi fått från deltagare på provet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: