Jakt i Gölsebo.

Minusgrader på morgonen med stigande temperatur i solen framåt dagen. Jäger tog upp en hare som sköts efter en kvart. Han släpptes på nytt och tog upp en ny hare som han jobbade med i flera timmar. Lite hackigt drev då han kom på efterkälken flera gånger men emellanåt gick det riktigt bra. Släppte sedan Zack II mitt på dagen och han reste också en hare. Haren valde att gå upp i Sötåsa by bland hus, kreatur, småländska stenmurar och vägar. Jag kopplade efter 45 minuter då det blev en massa småtappter och inget sköndrev.

Jägers hare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: