Högtryck och sol.

Det är kallt på nätterna men solen skiner på dagarna så det har gått att cykla med hundarna. Man får passa sig för isfläckarna, annars är det torrt och fint på vägarna. Det finns en del som tycker att det är onödigt med cykelträning med hundarna, jag kör på både för min egen motions skull såväl som för att träna ner hundarna från jaktkonditionen. Att gå från full aktivitet i skogen till ingen alls aktivitet är nog inte så bra tror jag. Jag tror dessutom det är bra för hundarnas tassar. Visst behöver hundarna vila och återhämtning men en cykeltur är ingen match för en hund i full jaktkondition.

Jag ska titta efter om det finns någon rolig aktivitet för att hålla igång hundar och undertecknad på brukshundklubben. Förra året tränade jag och Jäger rallylydnad, kanske kan bli en fortsättningskurs om de kör någon sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: