Stövarfullmäktige.

Jag, Bjarne Engström och Ulf Sivberg har varit delegater från Smålands stövarklubb på Svenska stövarklubbens fullmäktige som hölls i Arlanda stad. Totalt 36 delegater från hela stövarsverige, lokalklubbar och rasklubbar. Denna gång gick det att genomföra ett fysiskt möte, roligt att träffa stövarfolk från när och fjärran. Mötet gick gick bra med en ordförande som var kunnig och lät alla som ville tala till punkt samt framföra sina synpunkter. Jag tror att i princip alla var nöjda med mötets genomförande och samvaron. Naturligtvis var inte alla nöjda med utfallet vid alla voteringar men alla fick framföra sina åsikter.

Jag lägger in en länk här till protokollet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: