Fiske på midsommarafton.

Jag hann inte mer än kasta ut första gången, så högg denna gädda, jag trodde först att det var ett bottennapp. Efter en kvarts kamp kom han upp till ytan. 1 meter lång och fet. Vet inte vikten men uppskattningsvis 7-9 kg. Saxvattnet levererar. Jag fick tre gäddor till och tre abborrar på två timmars fiske.

Pojkarna är utslagna i värmen nu framåt kvällen. Vid morgonens cyckelrunda mötte vi räven som kom promenerande på vägen, både räv och hundekipage stannade och studerade varandra på håll. Efter en rätt lång stund valde räven att vika av med påföljd att hundarna tände till och jag fick fullt sjå att hålla oss kvar på vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: