Envis Jäger.

Denna hare frestade tålamodet. Trångt slagarbete i två och en halv timme av Jäger innan han kom på benen. Men haren satt mitt i gyttret, storlek som en fotbollsplan. Till på köpet elden hann brinna ned innan upptaget kom. Vid förra släppet häromdagen tog det bara tre minuter från slag till upptag. Olika harar och olika vittringsförhållanden. Haren sprang efter 20 minuter ut en långtur på stora vägen, så jag valde att koppla då det går en del timmerbilar där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: