Båda hundarna lösa idag.

Jäger fick upp en krångelhare och drevet gick hackigt dom första trettio minuterna. Så fort han fick lite tryck på drevet så gick haren upp på väg. En och en halv timme höll han på innan jag valde att koppla på en vägtappt. Se filmsnutt.

Släppte sedan Zack för att han skulle få röra på sig lite, han har varit lite halt men inte visat något av det de senaste dagarna. Han var lös en halvtimme på slag, han är så snäll så jag kan kalla in honom trots slagarbete. Han visade ingen hälta så det det blir nog ett riktigt släpp i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: