Drev med Zack II.

Ett par minusgrader och nästan vindstilla. Efter 35 minuters slagarbete kom haren på benen. Jag valde att koppla efter dryga timmens drev då det var lite skarpt idag och jag är lite försiktig så att tassarna inte tar skada inför stundande landskamp mot Norge.

Igår gick Jäger på slag från klockan 08.15, vet ej om han fick upp haren för det drog iväg ett par km och jag tappade kontakten under ett par timmar. När jag väl fick kontakt igen gick han antingen fortfarande på slag eller på tappt. Han vägrade att komma på inkallning och kom åter först klockan 15.15 på stället där slagarbetet påbörjats.

Nedan dagens hare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: