Lång dag i skogen idag!

Släppte först Jäger som efter lite letande hittade på en hare. Mycket snö och upplega, haren tog först väg men trots allt redde han ut vägspringet och hittade avhoppet. Haren påsköts gånger två men fortsatte och höll sig sedan i skogsterräng där det tillslut blev dötappt.

Släppte sedan Zack vid tvåtiden, även han fick upp en hare. Jag kopplade på tappt då det började mörkna. Nollgradigt inledningsvis och vindstilla, vinden tilltog under dagen och temperaturen gick från en plusgrad till under nollan. Hörbarheten var inget vidare.

En tanke på “Lång dag i skogen idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: