Bäckaby.

Idag har jag varit hos Stefan Petersson och jagat med hundarna. Stefan och undertecknad gick två år tillsammans på Stora Segerstads lantbruksskola, det är nu femtio år sedan. Jag hade långt hem och vissa helger följde jag med Stefan hem till hans familj i Bäckaby. Dessa helger var högtider med jakt och festligheter och härlig gemenskap, dessa helger har givit mig minnen för livet.

Dagens hare tog Jäger upp. Ett hyfsat drev som började lite hackigt men blev bättre efter hand och där haren valde att gå på långskjuts när det blev för hett om öronen. Stefans bror och en tidigare arbetskamrat, Jonas var med och passade på haren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: