Promenad med gossarna.

Förhoppningsvis har nu is och snö tinat bort så det går att ta fram cykeln igen. Det har i år varit svårare än vanligt att anpassa sig till att det är slutsläppt för denna säsong. Nu blir det arbete med årsveden som ska påbörjas och jag börjar så smått anpassa mig till vila från jakten.

Gamle Zack och Jäger.

Smålands Stövarklubb tuffar på. Vi har haft ett medlemsmöte via Teams där frågor om rovdjursjakt med stövare diskuterades. Ett bra möte som ledde till konkreta förslag på hur vi kan jobba vidare. Engagemanget från medlemmarna i klubben är imponerande och det gör att vi kan ha en så omfattande verksamhet som vi har. Nu väntar snart årsmöte, utställningar och Elmia Game Fair. #elmiagamefair

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: