En något förvånad och fascinerad harpisken idag.

Jag valde ju att lägga upp lite filmer under hundarnas flikar för ett tag sedan. Några dagar senare la jag nederst på denna sida till en länk till min youtubekanal, samtidigt gjorde jag fler filmer offentliga i kanalen. Jag tänkte att det blir väl några stövarfantaster som går dit och kollar på filmerna nu när jaktsäsongen är över. Filmerna är ju gjorda av en ren amatör och emellanåt rätt skakiga. Jag skjuter inte fler harar än jag äter så då blir det en del filmande.

Döm om min förvåning när statistiken helt plötsligt visar att: ”Din kanal har fått 1 416 visningar de senaste 28 dagarna” av dessa 1300 de sista 8 dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: