Hundar och rutiner.

Ett ämne man skulle kunna skriva mycket om. Mina hundar är i hundgården dagtid och inne med mig kvälls och nattetid. När undertecknad slagit sig ner i tv-fåtöljen kommer alltid Zack och lägger sig i knät. Jäger har sin plats i soffan, om inte Zack hoppar ned från mitt knä för då tar Jäger plats hos mig. Igår kväll bestämde de sig dock för att ändra på rutinen och lade sig bägge två i mitt knä, för all del mysigt men 50kg hund i knät är inte precis komfortabelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: