Årsmöte Smålands Stövarklubb.

Det var gott om medlemmar på årsmötet och även efteråt på middagen med utdelning av vandringspriser. Som jag upplevde det var det god stämning både på mötet och vid middagen.

En av medlemmarna på årsmötet var Ingmar Smedberg som jag brukar jaga ihop med några gånger om året. Han visade nedan foto från en mark ett par mil ifrån där jag normalt håller till. Dom kommer närmre och närmre och blir fler och fler. Ett hot mot jakt med drivande hund. Det var inte så länge sedan bönderna i varje by var skyldiga att hålla med vargnät och lapptyg. De var också skyldiga att delta i jakten. Det är inte längre sedan än att det fortfarande finns vargnät liggandes i uthus. Vackra djur är det men det fanns en anledning till att bönderna hade dessa skyldigheter. Utrotning av en djurart ställer jag mig inte bakom men minsta möjliga numerära nivå är önskvärt.

Annars befinner jag mig mest på vedbacken nuförtiden känns det som, men halva högen är nu kapad, kluven och staplad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: