Ringträning & Lydnad.

En väsentlig skillnad märks på deltagande hundar och förare till det bättre sedan första träffen. Idag hade jag med Jäger som inte tränat på ett år, det gick väl hyfsat men när han blev trött försökte han trilskas med att inte sitta kvar utan kom smygande efter husse. Inkallning fungerade i alla fall bra.

Nu har jag återhämtat mig efter tre dagar i montern på Elmia. Annars var det roligt med Elmia Game Fair, träffade mycket trevligt folk och eftersom det gått några år sedan sist, fanns det en hel del nytt att se. Nu väntar utställningen i Eksjö till helgen. 50 stycken är hundar anmälda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: