Snöföre.

Några minusgrader och dag efter snöfall. Ett och annat rävslag men inte ett harslag gick att se till. Släppte Jäger vid kl. 09.00 och han gick på sök i en och en halv timme utan att hitta något av intresse så jag kopplade och gjorde en förflyttning och släppte Zack istället.

Efter 20 minuters sök stannade han till på GPS:en och strax därefter upptag, drevet gick på långskjuts i skogsterräng och sedan ut på en skogsväg. Efter 20 minuter kommer en stor fullpälsad räv och sätter sig ett femtontal meter från mig. Han betraktar mig noga och jag törs inte röra mig för att få upp kameran. Efter ett tag viker han av in i skogen, jag tror att det slagit över för Zack och att han driver räv. Det visar sig att jag har fel för vid spårning så är det hare han driver, han har väl bara stött räven. Zack tappade sedemera haren på Forsnäsvägen och jag valde att koppla så att han inte skulle bli påkörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: