Så är man i startblocket

Att administrera en webbsida är inte helt enkelt för en åldrande man, så för att lära mig detta startade jag denna blogg. Då stövarjakt är mitt stora intresse så kommer bloggen till största delen behandla detta ämne. Jag kommer att lägga upp lite bilder från jakt och utställningar på mina hundar Åhlstigens Zack II och Ekenäshöjdens Jäger. Kanske jag länkar till min Youtubekanal som också heter Harpisken. Vi får se hur det utvecklas med tiden. Det är fritt fram att komma med förslag till utveckling och förbättring av sidan.

En tanke på “Så är man i startblocket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: