Förberedelser för motionsträning

Zack II kan jag med bästa vilja inte hävda att jag ska släppa på räv, lille Jäger har jagat räv några gånger i vinter så honom kanske jag kan släppa någon gång till. Så nu förbereder jag för cykelträning, om jag törs med två hundar samtidigt. Att promenera med bägge hundarna gick bra.

Jäger och Zack på provtur med duokoppel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: