Vildsvin

Spännande värre på cykelturen idag. Jag och hundarna hamnade mitt i ett gäng med vildsvin. Minst ett tjugotal till antalet. Vare sig svinen eller hundarna eller för den delen jag själv märkte något förrän vi var mitt i flocken. Det blev full kalabalik bland grisarna, hundarna kunde inte bestämma vem de skulle jaga efter. Tur jag har snälla hundar som lyssnar på husse.

Jag har lite olika rundor som jag alternerar mellan när jag cyklar med hundarna, i det här fallet gick vägen genom granskog som övergår i bokskog. Där i bokskogen gick dom och rotade. Grisarna var väl förmodligen fullt koncentrerade på att äta, därav att de inte märkte oss förrän vi var mitt i skocken. De har ju en viss kamouflagefärg så jag såg dom inte förrän det vart full panik bland grisarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: