Virustider

Tråkigt när de flesta verksamheter ligger nere! Inga hundutställningar att åka till och det sociala umgänget blir rätt fattigt, in real life. Jag cyklar på med mina hundar i naturen och tränar lite lydnad. Funderar på om jag och Jäger ska gå en spårkurs men tror inte vi hinner slutföra den innan jag åker norrut. Dessutom vill jag att han ska ha fokus på hare och räv. Annars har jag gjort en spillningsinventering på älg och denna gång var det en ny ruta. I den tidigare rutan hittade vi sällan mer än ett par tre högar men i den nya rutan hittade vi massor. Den nya rutan måste ligga i en riktigt bra älglokal. Gott om älg verkar det som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: