Lårkaka

Resultatet av dagens cykeltur med hundarna blev en rejäl lårkaka. Jag hade bilnyckeln i fickan, inte bra för dem landade jag på! Jag tog mig hem 4 km på adrenalinkicken. Det är värre nu framåt kvällen. Alvedon och kryckor är det som gäller nu och troligen någon vecka till. Det hoppade upp en hare på vägen 50 meter framför oss och hundarna såg den före undertecknad. Lyckades inte undvika en rejäl störtdykning, släppte hundarna men tack vare en hyfsad lydnad fick jag stopp på dom innan de for in i skogen. Två hundar i duo-koppel hade väl inte kommit så långt i skogen innan de hade fastnat mellan träd och buskar men jag var inte precis i skick för en skogspromenad.

undefined

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: