Dagens hare.

Jägers hare för dagen.

Igår dömde jag en hund och förhållandena var sådana att han inte lyckades få upp på hela dagen. Liknande väder idag så mina förhoppningar var inte så högt ställda när jag släppte Jäger. Han hade dock tur och reste en har efter 10 minuters sök. Idag gick det att driva på vägarna till skillnad från vid Jägers jaktprovsdebut. Han höll igång haren i två timmar och jag kopplade på en tappt efter två och en halv timme. Långa sträckor på väg med dubblingar men han hittade avhoppen och skötte sig bra idag.

Det där med att förutse vilka vittringsförhällanden dagen har att ge, det lär jag mig aldrig. Det var idag man skulle startat på jaktprov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: