Nöjd med lille Jäger idag!

Det gick så bra idag att jag trodde det var en räv inledningsvis men det visade sig att det var en hare. Troligen har fälthararna börjat fria för efter en timmes drev tog haren skogsväg i tre km och jag valde att koppla då drevet gick mot järnvägen. På filmen ovan har Jäger kommit lite efter men kunde ändå klara vägen, tydligen var det bra vittringsförhållanden för det gick bra att driva vägar idag. Det var några härliga påstick där han fick synkontakt på väg och han matade på med bra skallgivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: