Årsdag med bloggen.

Nu har jag haft denna hemsida/blogg i ett års tid. Jag har haft över 2000 visningar och 500 besökare från 10 olika länder. De alla flesta besök har varit från Sverige. Detta är långt över förväntan, anledningen till att jag skaffade denna hemsida var för att lära mig hur det fungerar, med anledning av att jag tagit på mig att administrera Hamiltonstövarföreningens hemsida: http://hamiltonstovare.se/ .

Jag har på resans gång kommit på att hemsidan kommit att fungera lite som min alldeles egna jaktdagbok. I bloggflödet samlas jaktminnen från året även om inte alla dagar blir dokumenterade. Lite roligt och lärorikt för min egen del har det varit och är det, så jag kommer att fortsätta att skapa inlägg och sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: