Sista dagen på säsongen för svenskhare.

Lille Jäger hittade inte någon hare men det kom ett upptag efter 1,3 kilometer slagarbete. Mycket konstigt drev som förflyttade sig framåt med gles skallgivning, bitvis tyst. Det passerade väg några gånger så jag försökte spåra i vägen som var lite geggig.

Kanske Lo

Jag misstänker starkt att det var en Lokatt han gick efter. Jäger visade intresse för Lo i somras när han var i koppel men såvitt jag vet har han inte drivit katt tidigare. Räv har han ju drivit men med intensiv skallgivning vid kontakt, om han kommit efter har han gått tyst korta sträckor tills han kommit ikapp räven igen. Det här drevet var lågintensivt vad det gäller skall men förflyttade sig kontinuerligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: