Bra dag i skogen!

Jag släppte först Jäger som tog upp en hare. Se nedan film i anslutning till upptaget. Samma hare som han haft uppe tidigare, springer vägar och hamnar så småningom ner mot järnvägen några kilometer bort. Jag kopplade på fullt drev efter en halvtimme.

Släppte sedan Zack som tog upp en hare kl.11.10 som han drev i 50 minuter utan noterbara tappter. Kopplade även honom på fullt drev eftersom värmen steg och jag är lite rädd om den gamle. En mycket bra dag i skogen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: