Unghundskampen

Idag den 28/10 startade jag Jäger på Svenska Hamiltonstövarföreningens unghundskamp. Lite vasst före på morgonen på öppna ytor där det var snö och is. I skogen var det mildare och bara fläckvis med snö. Det gick väl sisådär, han fick ihop till ett tredjepris och hade två harar uppe under dagen. Han får godkänt även om man alltid önskar mer. Lite lös på tappten vilket han inte brukar vara men det var lite mysko väder vilket nog lockade till att han släppte lite skall. Nåväl han är så ung att han får starta i kampen även nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: