Gränsfall idag, -14 grader.

Kallt på morgonen men släppte Jäger vid kl.08.30. Upptag kom kl.09.12, haren drog på långskjuts över berget 1,8 km. Jag hade precis gjort upp en brasa men valde att åka runt för att lyssna till drevet. Haren valde att gå tillbaka och hade jag bara suttit kvar vid brasan hade jag fått den rätt på mig. Haren tog sedan vägen och jag valde att koppla Jäger på tappten vid elvatiden för att åka hem för att titta på skidskytte. Det blev i vart fall 50min effektiv drevtid. I morgon blir det till att bedöma annans hund utanför Åsele.

Lite kyligt vid släpp.
Bullens korv är gott i skogen!
Här tog haren vägen………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: