På bjudjakt idag.

Någon grad minus och barmark. Släppte först Zack och det kom ett upptag redan efter fem minuter. Efter cirka femton minuters drev kom haren rätt på mig, vanligtvis skjuter jag inte haren så snabbt men jag hade just klätt på mig bössan och laddat och en Julhare vill man ju ha, så det blev ett avslut.

Dagens Julhare.

Kopplade Zack och släppte Jäger som gick på sök och han hittade så småningom slag men han verkade inte känna något inne i skogen, det var som att vittringen försvann. Efter två timmar kopplade jag Jäger då han inte kom vidare. Frusna passkyttar är inte bra så jag släppte Zack igen som har lite större sök. Efter en halvtimme kom det ett nytt upptag men han slarvade bort den nästan med en gång på en frusen skogsväg. Det blev en trevlig dag men med medioker drevtid. Så är det ibland i harskogen.

Vackert i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: