Vid i söket Zack.

Plus minus noll och en hinna av snö på öppna ytor, i skogen barmark. Förmodligen får han jaga lite för lite Zack för han har mycket spring i benen och drar på långsök när han väl får vara lös. Idag fick jag åka och hämta honom och släppa om. Han fick i vart fall upp en hare på lite närmre håll som han drev riktigt bra. Snäll är han, idag kallade jag in honom på över fyrahundrafemtio meters avstånd när han fick en tappt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: