Två gubbar med hundar i skogen.

Plus 4 grader och duggregn. Zack pillade upp en hare som han jobbade med cirka en och en halv timme innan jag valde att koppla. Inget drev som går till historien. Verkade svårt att driva i blötvädret. Även Ekmarkens Tina var lös och hade hare uppe. När inte hundarna är så underhållande är det ändå trevligt med en kompis att fördriva tiden med!

Alf drar ris.

Idag var det ju inte det bästa drevet som Åhlstigens Zack II presterat men resultatet från Hamiltonstövarföreningens raskamp kom idag och där placerade han sig på första plats av 28 startande hundar. Bra gjort av Zack II med 120/61. Det var en sådan där dag då det mesta stämde och skallen ekade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: