Ett sista släpp innan Eksjöprovet.

Minus sju grader och torrt efter blåsten. Första slagarbetet gick ut i ett vägkryss efter cirka fyra hundra meters arbete i skogsterräng och där krockade han med rådjursjägare som stod på pass och hade släppt en drever. Kopplade och släppte i nytt område, även där fick Jäger slag och upptaget kom efter tjugo minuter. Drevet följde en mosskant och rätt snart ut på väg, där fick han problem men lyckades till slut hitta avhoppet. Haren valde rätt snart att gå ut på väg igen med nya problem och jag valde att koppla efter en halvtimme då det gått ur området.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: