Lågsäsong och skruttig gubbe.

Inte mycket händer just nu när det gäller hundarna. Som den gamle gubbe jag är inträder diverse krämpor. Ryggskott och problem med en vad har gjort att jag fått göra några dagars uppehåll med cykelträningen, hundarna har fått kortare promenader med en haltande gubbe istället. När jag väl kom igång med cykeln igen visade det sig att även den är ålderstigen med resultatet att styret gick av, som tur var i en uppförsbacke. När jag skulle byta styret visade det sig att rosten gjort sitt och bulten gick av när jag skulle lossa infästningen. Så nu blir det väl till att införskaffa en nyare modell. Men för tillfället får jag nöja mig med ett bättre begagnat styre med bonnalagning och Silvertejp.

Tills vidare lagar jag infästningen med Silvertejp och cyklar vidare.

Lille Jäger skall få besök av en löpande tik nu till helgen, Harakrökens Lina . Förhoppningsvis fattar dom tycke för varandra med framtida valpar som resultat.

En tanke på “Lågsäsong och skruttig gubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: