Ringträning.

Det händer inte så mycket med hundarna för tillfället, lite cykelträning för att hålla grundkonditionen på både gubbe och hundar. Häromdagen var vi i alla fall iväg på ringträning inför utställningen i Värnamo. Alltid roligt att träffa lite andra stövarjägare och prata jakt och hundar. Jag tror att allt man gör tillsammans med hunden gynnar relationen mellan förare och hund. Det har man igen både i utställningsringen såväl som i skogen. Jag glömde att ta några bilder så det får vänta till nästa tillfälle.

En del tid har jag lagt på Smålands stövarklubbs årsmöte som genomfördes i Emmaboda, vilket var det första sedan jag valdes till ordförande i klubben. Det föregicks av en del förberedelser och förlöpte väl tack vare en mycket bra mötesordförande, engagerade medlemmar och en väl fungerande styrelse som lägger mycket tid på sina respektive ansvarsområden. Fokus nu får ligga på 100-års firande under hela året med bland annat riksutställning och med en jubileumsfest i Augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: