Lägesrapport.

Här har regnat skurar från och till de senaste dagarna. Förutom cykelturer och promenader med hundarna har det mest blivit friidrotts-VM och fotbolls-VM för damer på schemat. En tur till Åsele marknad har det även blivit. Gott om räv verkar det vara, jag har sett både vuxna och rävungar. Idag har jag även sett både falk och sparvhök. Svårt att säga vilken sorts falk, det var flera på en gång som jag tror var ungar. Gissar på Lärkfalk. Längtar till att kunna släppa hundarna.

Jag har även roat mig med att se om min vinst, en Ultracompejl är användbar här runt Lomsjö. Verkar tveksamt då det inte är världens bästa telefontäckning runt omkring. Fläckvis ingen täckning alls. Jag har i vart fall lagt in lite jaktområden för både Västerbotten och Småland i Tracker Map planner. Lite pilligt att lägga in alla pass och jakttorn för Sölaryd, ger sig om dom är rätt placerade och om kartan stämmer med verkligheten.

Zack och Jäger har lite överskottsenergi trots cykelträning och promenad.
Zack en redig Hamilton.
Jäger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: