Tappt i skogsterräng.

Jäger hade uppe en lillhare idag som han jobbade med en timme, inget höjdardrev precis. För det mesta har man ju ingen aning om varför en längre tappt uppstår för man är inte i närheten och förklaringarna kan vara många. Idag fick jag dock en förklaring, Jäger blev kvar på samma ställe ca 80m från där jag befann mig så jag gick in och tittade. Se nedan bild, haren hade gått i gryt. Jag försökte koppla tidigare för att byta till annan större hare men kom inte åt, nu klarade sig ju lillharen ändå.

Här inne låg haren.
Dagens hare, en liten plutt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: