Bra dag i skogen.

Igår blev det inget upptag, steril mark utan ett enda slag. Idag har båda hundarna drivit varsitt prisdrev. Jägers hare var stor och fin och tog stora vida bukter, den sprang även väg ett antal gånger och som längst 1,3 km innan han hoppade av. Så att hararna i norr inte skulle springa väg är en myt. Men man slipper trafik, taggtråd, elstängsel och kreatur.

Haren som Zack drev var en mindre variant som gick trångt i en Contorta plantering. Jag såg både hare och hund samtidigt med trettio meters mellanrum på vägen så jag valde att koppla innan haren blev tagen.

Vacker utsikt vid släpp två.

Jägers hare på filmen nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: