Besök av Bosse Dowert och Brexit.

Jäger och Brexit som är kullbröder släpptes vid kl. 08.30 i varsin ända av en tänkt provruta till Åseleprovet. Jäger hade tur och fick slag nästan på en gång med upptag ca. 08.45. Brexit fick upptag på sin hare 20 minuter senare. Jägers hare gick på långskjuts och buktade i stora bukter, lite dubblingar på skogsvägar men mestadels i kuperad skogsterräng med stora höjdskillnader. När Jäger var på höjder hördes han på tre och en halv km håll. Drevet for iväg så långt att jag var tvungen att åka efter med bil, som längst var drevet borta 5-6km från upptaget. Jag hade tur och fick se drevharen och kopplade Jäger på fullt drev efter ca. 90 minuter, då var han dryga fyra km från upptagsplatsen och jag tyckte det kunde räcka.

Brexits hare gick betydligt trängre och i samma löpor, så det blev till slut för svårt efter dryga timmens drev. Både Bosse och undertecknad är nöjda med dagen och vi har båda fått se drevharen.

Bosse med god korv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: