Besök hos veterinären med Jäger.

Jo fysiskt är han kärnfrisk enligt blodvärden, inga svullna lymfkörtlar eller missljud i hjärta/lungor. I samråd med veterinär blir det behandling med antiinflammatorisk medicin, vila och interceptor mot noskvalster. Blir det inte bättre går vi vidare och testar med medicin mot magkatarr. Så nu får Zack vara mer i skogen, även han kommer att få interceptor. Kan vara så, även om det tar emot att skriva att han helt enkelt var värdelös på det föret som var igår. Det har ju hänt att han inte fått upp hare tidigare men när haren väl är på benen så var gårdagen drev hans hittills sämsta i livet.

Jäger något fundersam över vad han gör hos veterinären.

En tanke på “Besök hos veterinären med Jäger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: