Eksjöprovet 2023.

Ett fantastiskt jaktprov och i år om möjligt ännu bättre resultat presterade av deltagande hundar, fantastiska 37 st Elit 1:or . Slutresultat. Som det brukar vara, en stor tur med vädret och snö som föll dagen innan provstart för hundarna. Nordens största prov med 55 startande hundar.

Att Smålands Stövarklubb har förmågan att arrangera detta stora prov är unikt i stövarsverige. Engagemanget hos medlemskåren är enastående, minst sagt. Allt ifrån vägvisare, markägare, domare, direktrapporterare som ser till att det blir liverapportering, till kommittén som planerar för hela provet. På lördagen tog jag och fyra personer emot domarrapporter och la in prov i hundprov för vidarebefordran till två stycken kollegielag som fastställde provresultaten. Detta rullade på även på Söndagen, själv var jag då utkommenderad för domartjänst.

Som ordförande blir man stolt över engagemanget hos alla medlemmar som driver klubben och gör den till vad den är.

Extra glad är jag över att Jägers kullbror Brexit presterade ett toppresultat och nu kan titulera sig Svensk Jaktchampion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: