Årsmöte med Svenska Hamiltonstövarföreningen.

Ett bra möte i god anda uppe i Örebro och 25-års jubileum. Dock långt att åka fram och åter och kom i säng först kl 03.00 i natt. Jag hade turen att även i år vinna en UltraCom-pejl vid utlottning bland startande hundar i unghundskampen. I kväll blir det ringträning med hundar inför utställningssäsongen.

Jag har inte gjort några inlägg på ett tag då det varit vedhuggning, årsmöten och planering på agendan. Tycker inte heller jag haft så mycket att skriva om nu under lågsäsong med hundarna. Idag har ett helt gäng med stövare och ägare tränat inför utställningssäsongen. Flera kommer att ställa ut nästa helg i Värnamo. Fantastiskt lugna hundar, inget bråk eller skällande. Två tikar och resten hanhundar. Efterhand såg det riktigt bra ut och hundarna sover nog gott i natt. Vi kommer att fortsätta träffas några gånger till för lättare lydnadsträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: