Har idag dömt en duktig finnstövartik på Åseleprovet.

Raija gick full tid 120 minuter och mer därtill på hare. Det fanns inte en tillstymmelse till slag, det har snöat i dagarna två. Klockan 10.07 såg det ut som tiken fick slag enligt Garmin och kl. 10.08 kom upptaget. Jag filmade haren, eller rättare sagt jag trodde att jag filmade haren men det var handhavandefel så det blev ingen film. Jag ska kolla med hundföraren om hon lyckades bättre. Vi såg haren två gånger med hunden 1min och 10 minuter efter. Duktig tik som gjorde 4 mil i snön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: